fredag 29. april 2011

29.04 På reise vestover




























Så var dagen kommet. Formiddagen gikk med til hektisk pakke-aktivitet. Hva trenger man når man skal bo på en svært enkel campinghytte et par dager, og skal være ute hele dagen. Det er meldt knallvær, men kan bli kaldt om natta osv.

Vel, til slutt var bilen helt full, og vi kunne starte på vår ferd til Agder-prøva. Carmens debut i Åpen klasse (som av en eller annen grunn forkortes til AK).

Framme på Hove camping begynte det ikke så veldig bra når resepsjonisten lette og lette på PCen sin og ikke fant meg i systemet. Jeg hadde jo epost fra ham, og han mente også at han huska navnet mitt, men, som han sa ”æ har nok glømt å legge dæ inn”. Men, heldigvis hadde han flere tomme hytter, så Carmen og jeg var raskt innlosjert.

Et fantastisk nydelig sted ved sjøen, dette, med lang strand, skogen like bak, stille og fredelig. Carmen fikk gå en runde fot i ”nabolaget”. Bortsett fra det fikk hun ligge i Biabedden sin og samle krefter til morgendagen. Mens den tobente nøt solen og utsikten og noe godt i glasset på verandaen til hytta.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar