torsdag 7. april 2011

07.04 Enda mer VÅR!





For en deilig tid vi er inne i. Riktignok er noe av skogen fortsatt utilgjengelig. Men, det blir flere og flere steder det går an å få trent på barmark!

Det ble først en sykkeltur i dag, og nå er det visst snart på tide å få skifta til sommerdekk på sykkelen! Så godt som isfritt på sykkelruta vår.

Etterpå tok Carmen og jeg en tur ned på “dirigeringsjordet” vårt. Det er jo ikke mer enn 3-4 uker siden det var over en meter snø der, og helt umulig å komme fram. Men, nå er mesteparten av jordet bart. Litt snø i de skyggefulle stedene.

Jeg tok med meg gjerdestolpene for å sette opp firkant og trene dirigering. Men, det var faktisk fortsatt litt tele i jorda, og ikke helt lett å sette ned stolpene alle steder.

Vel, fikk laget en firkant og lagt ut dummier. La merke til at det virkelig var stor forskjell på grepet hun fikk på dummier som lå i snø og som lå på barmark. På denne økta, hvor vi hadde begge deler, ble det veldig synlig at det er ekkelt å bære på disse snøbefengte dummyene.

Heldigvis for Carmen og meg er det nå bare reminisenser igjen av elendet og det er hele 7-8 måneder til dritten kommer tilbake. Masse deilig tid å trene på gjennom vår, sommer og høst!

Fot trener vi selvsagt også om dagen. Og her må jeg stramme opp frøkna litt, ser jeg. Gå fot på barmark, og på jorder og i skog, er definitivt annerledes enn å traske langs en sykkelsti med snø. Vel, nå er mulighetene her, så det er bare å trene! Håper bondemannen drøyer litt med å pløye jordet, så vi får brukt det til trening framover.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar