tirsdag 26. april 2011

26.04 Jaktcup Post 3

















































Så var det tid for jaktcupen å “bevege seg” ut i skogen.. Dagens tema var markeringer og for eliteklassen (som altså Carmen er med i!!) var det trippelmarkering.

To og to hunder på linje og det ble kasta tre markeringer. Så skulle vi snu oss 180 grader rundt, og det ble kasta tre til. Hundene skulle hente annenhver gang til hver sin side, lg vi kunne hente hvem vi vill, så lenge vi holdt oss på riktig side.

Markeringer er strategi, uten tvil. Den sist kasta var den vanskeligste for Carmen (og også for meg å huske!). Og sånn sett den det hadde vært lurest å hente først. MEN, samtidig var denne markeringen farlig nær en av de som ble kasta på den andre siden. Så, jeg turte ikke, og venta med den vanskeligste.

Nummer 1 løp hun rett på, nummer 2 lette hun aldri så lite, og nummer 3, ja, der måtte hun jobbe en del. Til slutt fant hun noe, men det så ut på kroppsspråket hennes som noe ikke stemte. Jeg kalte hjem og da hadde hun henta en tennisball. Så fikk hun hente den tredje dummyen også. Vi burde vel fått ekstrapoeng for en ekstra apport??

I alle fall fikk vi 15 poeng, og hevda oss altså ikke helt i toppen. Men, poenget med å være med i eliteklassen er jo, som tidligere nevnt, ikke å få mest poeng/vinne. Det beviste vi at vi kunne i Blåbærklassen i fjor. I år er poenget å få vært med i en konkurransesetting med litt utfordringer.

Mer om jaktcupen finnes på nettsiden for cupen:
http://www.retrieverjakt.com/jakt-cupen_2011/jakt-cupen_2011.html


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar