onsdag 13. april 2011

13.04 Ut-trening og feltsøk


Luksus å komme til ferdig laget treningsopplegg!

Vi begynte med fremmadsending på skjulte i dag. Joda, jeg måtte ha noen diskusjoner med prinsessen. Hun hadde nemlig bestemt seg for at hun VILLE inn i et kratt, mens jeg prøvde å sende henne til hjørnet på jordet. Men, du verden, til slutt erfarte hun at det lønte seg å høre på meg.

Vi hadde også en runde med å trene stoppsignal, for så å trene linja fullt ut. Altså - hunden får ikke lov å stoppe av seg selv underveis i en utsending “bare” fordi en holder på med en del stopptrening.

Så var det feltsøk, da. Det er det jo “evigheter” siden jeg har trent med Carmen. Vi sendte ut på søk over et steingjerde. Det gikk helt greit, for Carmens del. Og hun søkte ganske fint, begynte nærme og flytta seg utover. Det gikk også ganske greit å sende flere av gangen ut i søk.

Helt på slutten måtte vi gå “ettersøk” etter den siste dummyen. Gjett om jeg var fornøyd når Carmen fant den!

Til slutt fikk Carmen hilse på valpene til Kari - de er jo nå 4 uker gamle og stabber og til dels løper omkring på sine korte ben. Carmen syntes de var greie, helt til de begynte å fatte stor interesse for magepartiet hennes og så ut som de tok feil av Carmen og mamma Ida. DET synes hun var litt ubehagelig, og oppførte seg omtrent som hun skulle sitte i en maurtue.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar