tirsdag 29. september 2015

29.09 Carmen på heftig trening














Carmen fikk trene sammen med AK-gjengen (inkludert en hund kvalifisert til EK) i dag. Vi var fire ekvipasjer utstyrt med launchere og startpistoler, som prøvde å gjøre det litt hett for hundene ute på jordet. Og det så det ut som vi klarte, for det ble litt stemning både hos den ene og den andre. Bra!

Vi gjorde det altså sånn at vi delte oss i to. To som gikk og skjøt og to som henta markeringer. Så bytta vi.

Jeg fikk altså trent mye fot med Carmen. Og hun fikk ikke hente de fristende launcher-skuddene med mindre hun holdt seg på stedet hvil ved fot, uten å ta de forbannede små skrittene framover. Av og til glemte hun seg bort, men ofte tok hun faktisk et lite skritt eller to bakover ifm skuddene, - rett og slett fordi hun jo VET hun ikke får lov å gå framover.

Fin trening for henne også å måtte gå fot ved siden av meg når det var min tur til å skyte.

Etter treningen var vi et par stk som tok med de andre hundene våre og gikk tur på jordet. Petra fikk altså løpe fra seg. Dessverre fant hun noe ekkelt hun spiste der ute på jordet.

I  normale tilfelle er det jo ikke så farlig om hunden får i seg noe den ikke bør spise ute på jordet. Javel. så kaster den opp noe som stinker død og fordervelse i bilen, en må rengjøre litt. Dagen etter er den dårlig i magen og en får litt jobb med å få magen i orden igjen....

MEN, når hunden er kronisk syk og skal ha epilepsi-medisin hver 12. time, så er det ikke så greit med oppkast og diaré. For hvor mye av tabletten har egentlig blitt tatt opp i kroppen?. Skal en gi en tablett til? 


Ja, jeg gav altså Petra en tablett til. Synes nok jeg så antydning til at hun ble litt sjanglete, så jeg antar hun hadde rukket å få tatt opp en del av tablett nummer 1.... Men, med hennes diagnose er det langt bedre å få dobbel dose medisin enn ingen medisin!





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar