søndag 20. september 2015

20.09 Petra trener til AK


















Tre ekvipasjer på jordet idag. Planen var vilt og skudd, men dessverre svikta startpistolen, den tålte tydeligvis ikke mitt forsøk på rens her om dagen.

Vi begynte med å legge ut tre områder i forskjellige retninger og trene rett fram og ut. Blant annet hadde vi en skikkelig lang utsending til øya høyt oppe på jordet. Så brukte vi to av områdene og la ut på ett sted for så å gå videre å kaste markering på det andre området. Hunden skulle hente den som var lagt ut først og så markeringen etterpå.

Starta med dummyer. På slutten av dagen ble det vilt. Vi gjentok øvelsen med dirigering og markering.

Hvordan oppførte Petra seg? Vel, noen episoder med å stikke avgårde hadde vi. Men, den gode nyheten er at hun atskillig enklere lar seg hanke inn. Til og med gikk det an å si «nei, kom her» til henne og hun kom hjem. Hun imponerte også med å stoppe på fløyte i sin målbevisste utflukt i en knalling. Og når hun først hadde stoppa lot hun seg kalle hjem.


Vilthåndtering? Ja, var vel ikke helt hundre prosent fornøyd med opptakene, men de var ikke så verst. Og hun kom stort sett helt hjem og leverte i hånd.'

'
'

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar