lørdag 19. september 2015

18.09 Hotellopphold





Lenge siden sist, men nå har altså hundene og jeg vært på et par dagers hotellopphold. De er jo så greie å ha med seg. Finner seg fint til rette på rommet, slapper av uten å lage noe bråk. Dessuten kan jeg ikke få fullrost Quality Sarpsborg. Vi fikk sjekke inn med det samme vi kom, kl 08 og fikk beholde rommet til 14 dagen etter uten noe tillegg i prisen, - altså fordi jeg hadde med meg hund.

Da det viste seg at det ikke var minibar på rommet, fikk jeg lov å få oppbevare råforet til hundene i kjøleskapet i resepsjonen. I det hele tall topp service, altså.








Da jeg kom hjem tok jeg en tur på jordet med frøknene, - godt for dem å få strukket litt på bena. Og faktisk fikk Petra prøvd seg på litt tennisballapportering. Noe hun klarte med fantastiske avleveringer til tross for at Carmen satt i nærheten. Det er jo ikke mange uker siden det ble fullstendig katastrofe hvis hun fikk tak i en tennisball. Og nå blir hun rett og slett superinteressert i å være i nærheten av meg med tennisball. Men, fortsatt er det vanskelig å la være å knalle....



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar