mandag 23. februar 2015

21.02 Små og store stjerner







 


I dag tror jeg ikke hundene kan klage på manglende aktivisering, i hvert fall! Sånn i 10-tida var vi i gang med første del – nemlig tur i lysløypa med begge to. Før dagens fellestrening. Siden vi er så mange i gjengen som har mer enn én hund etter hvert, gjorde vi det sånn i dag at vi først hadde en times trening for Små-stjernene før vi trente elitehundene. Det er jo faktisk intet mindre enn fem hunder til sammen i gjengen som er født i 2014.


Petra, født i 2013, fikk altså bli med på trening med fire unghunder. Helt greit trening for Petra også, å ta det med ro, med vekt på fot og sitt og bli.









 
 
Jeg hadde treningsansvar for elitehundene i dag og fortsatte på temaet fra sist uke, med sidedirigeringer. I dag ble det enda vanskeligere enn sist for Carmen – de skulle nemlig løpe langs et terrengskifte, og hun ville så veldig gjerne inn i terrenget. Hm. Må visst hjem og terpe på dette på egen hånd, ja….!

 
Etter trening ble det felles tur med ni retrievere lykkelig rundt i skogen. Det er så godt å se dem løpe fritt! Jeg gjorde det sånn at Carmen fikk ligge i bilen og jeg kun hadde med meg Petra på skogturen. Er veldig fornøyd med innkallingen på Petra. Uansett om hun er midt i en haug med hunder, hun kommer fykende hjem til meg når jeg roper på henne. Og også når jeg ikke roper kommer hun innom og sjekker om det er noe godis å få.

 
Hjemme igjen var flokkmedlemmene mine sliten og fornøyde.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar