torsdag 26. desember 2013

25,12 Første juledag



Treningsavtale med vilt i dag - og vi var på plass omtrent ved soloppgang. Ikke noe vilt på Petra i dag. Med Carmen benytta jeg anledningen til stopp og dirigeringstrening. Hun ville jo mye heller ut til området der anda var enn å stoppe for så å gå til siden og hente dummy.

Greit med litt trening på fristelser hvor hun faktisk skal gjøre som jeg sier.

En skogtur med de firbente ble det også. Mye bedre aktivisering å la de løpe i skogen enn ute på jordet. Mer interessant terreng og mindre rådyrbæsj. For øvrig artig å observere at Carmen har betraktelig bedre kroppskontroll enn det lille Petra har. Mens Carmen bare svever over bekker og trestammer, er det tydelig at Petra må konsentrere seg før sånne hopp.

For øvrig benytta jeg anledningen til litt ro-trening ved å sette meg på bakken med hundene og bare lytte til skogens ro…
 
Ellers er visst Petra kjempefornøyd med alt dette vannet. Hun benytter en hver anledning til å bade/vasse/løpe i grøfter og dammer

Hjemme igjen tok jeg en liten vilttreningsøkt på terrassen med Petra - med frossen kråke og frossen hanekylling. Det gikk vel ikke så verst, - kanskje. Men, det måtte litt overtalelse til for å få viltet i hånd. Ingen fare for at hun spytter det ut, for å si det sånn…..

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar