lørdag 7. desember 2013

05.12 Uvær


Mimrebilde fra Petra som fikk låne genser av Vibeke.

Ja, denne fine snøfrie vinterstarten kunne jo ikke vare evig. Så, i dag skjedde det - vintrerens første snø. Og det i kombinasjon med uvær - altså mye vind. Verst langs kysten, men det har blåst kraftig her også.

Det var rett og slett lite fristende med sykkeltur i dag, så Carmen fikk klare seg uten. Det ble en kort tur på jordet hvor frøkenen fikk rase rundt og leke med hverandre.

Så ble det en ny runde på skolen med Petra - både fot, sitt og bli og et par apporteringer. Og stressnivået til lille Gull er mye lavere enn tidligere. Herlig! Hun kunne rett og slett gå løs og ganske så fint fot med meg rundt omkring. En sitt og bli på ganske lang avstand fikk vi også til.

Ellers var det for første gang folksomt på ”treningsstedet” mitt i kveld. Åpenbart et eller annet arrangement som foregikk på skolen. Så det var masse biler på parkeringsplassen og folk som kom både ”flokkvis” og enkeltvis og skulle inn på skolen.

Lille Petra brød seg ikke noe om dem. Hun var bare opptatt av hva hun og jeg skulle gjøre sammen. Selv om noen av disse menneskene var litt støyende, var hun halt kul.

Hun har virkelig en fantastisk måte å være sosial på. Så lenge vi trener og holder på med noe er folk helt uinteressante, men når hun skal forholde seg til fremmede, så er hun veldig tillitsfull og kontaktsøkende.

Alt bunner vel i at hun er så til de grader trygg på seg selv og sine omgivelser.

Carmen, derimot, er helt annerledes skrudd sammen. Hun er faktisk egentlig mye mer sosial enn Carmen, så hun synes folk er interessante også når vi trener. Men, samtidig er hun litt redd og også skarp. Ingen enkel kombinasjon å være samtidig både veldig nysgjerrig og ha et ønske om kontakt, og i tillegg være redd og litt sint….

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar