søndag 22. desember 2013

22.12 Fjerde søndag i advent...






Helt utrolig at det allerede er fjerde søndag i advent. Synes denne høsten og vinterstarten har gått veldig fort. Fortsatt er det milde, og til dels våte dager. Heldigvis har det meste av isen smeltet bort. Men, det er veldig vått og til dels dammer på jordet og stier, Så, så fort det blir kuldegrader kommer det til å bli et is-helvete….

Treningsavtale i dag også - men ikke før ved lunsjtider, så jeg rakk å ta julerengjøringa før trening.

I fikk ikke Petra være med på noen vilt-trening. Carmen fikk være med og henta kanin og leverte i hånd opptil flere ganger.

Så ble det tur i skogen med begge to, og heldigvis møtte vi ingen. Begge frøknene sprang og koste seg. Og jammen hadde Petras søster ankommet da vi kom tilbake til parkeringen. Så da fikk søstrene løpe rundt i skogen, dra om kapp med pinner og riktig kose seg. Dessuten lukta det jo kjempegodt i skogen - med diverse dødvitringer etter den tidligere vilt-treningen.

Med fornøyde hunder sovende i hver sin bia var det bare å gå i gang med julepyntingen. Foreløoig har juletreet bare fått lys på, venter en dag med resten av pynten.

Petra har vært rundt og inspisert både treet og annen pynt i gulvhøyde. Men, hun ser foreløpig ikke ut til å være så veldig opptatt av treet. Vi får jo se når det blir kuler og annet som henger og dingler….




 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar