torsdag 19. desember 2013

17.12 Forskjellige personligheter

Bildet er fra mandag. Nå ser det ikke sånn ut - alt det hvite har regnet vekk....
Ja, de er veldig forskjellige disse hundene mine. Carmen er av typen fisefin prinsesse. Går utenom alle vanndammer og sølepytter. Petra er lite ladylike - hun oppsøker alt av vann og gjørme og riktig koser seg med å rase rundt og hoppe og sprette i dem.

Mens Carmen nitidig vasker matskåla nøye etter at hun har spist, kan Petra glemme en hel tørrforkule i første omgang. Drikker Carmen vann blir hun stående pent ved vannskåla og gjerne vasker den litt også. Petra går av gårde og drypper vann over hele kjøkkenet.

Carmen sitter pent stille og tisser, mens Petra begynner å gå av gårde mot slutten - og dermed klarer å grise seg til. Men, enda verre er det med hundedritten…. Carmen er kjempenøye på ikke å tråkke i dritt når hun er ute i noe buskas. Jeg kan se det på kroppsspråket hennes at det ligger igjen hundebæsj der. Hun ville ikke finne på å tråkke på det. Lille Petra - hun har jeg altså oppdaga at kan finne på å ville spise sin egen dritt om hun får sjansen!!

Vel, det ble ny tur langs jernbanen i dag. Og så litt jaktlydighet på skolen med Petra. Som forventa gikk det bedre enn i går, siden hun hadde fått ut litt steam på forhånd.


 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar