onsdag 22. juni 2011

19.06 Valper









I dag var formiddagen preget av typisk ”inne-og-gjøre-husarbeid” vær.

Etter lunsj letna det heldigvis noe, så det gikk an å få tatt en sykkeltur med Carmen. Fortsatt går det tregere enn det gjorde før hun hadde løpetid. Vet ikke helt om det er hormonstatusen eller det at hun veier et par-tre kg mer enn hun har gjort tidligere som gjør at hun løper saktere….

Etter sykkelturen trente vi stopp, ut og sidedirigering i kabelgate. Glimrende terreng å trene i. Jeg slengte en i buskene til siden og bak meg mens hun gikk fot. Så gikk vi til to stolper videre, snudde 180 grader rundt. Kasta en markering til den første stolpen. Etter at hun hadde henta den dirigerte jeg henne ut. Stoppa henne ved nedslagsplassen til markeringen. Hun fikk sitte og vente litt. Så sendte jeg henne ut til neste stolpe, ny stopp, og så nærsøk.

Gjentok dette noen ganger på forskjellige steder i terrenget. Synes det fungerte veldig bra. Hun var flink til å stoppe, roe ned og vente på ny kommando fra meg.

På kvelden fikk Carmen og jeg besøk av en labrador på 5 måneder. Vi skulle se litt på begynnende jakttrening. Begynte med litt teori før vi gikk ut i hagen og prøvde praktiske øvelser. Så dro vi sammen på besøk til venninne som nettopp har fått seg labradorvalp. Et lite gult vidunder på drøye 8 uker, altså.

Tenk at de har vært SÅ små - det er jo helt utrolig!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar