torsdag 9. juni 2011

06.-08.06 Carmen på camp Visterwood



Enkelte hotell ønsker ikke hunder velkommen. Så, da den tobente skulle på tre dagers luksuriøst opphold på Lysebu konferansehotell måtte Carmen plasseres annetsteds.

Heldig er jeg som har gode hundevenner det går an å spørre om hjelp. Og heldig er Carmen som har det helt topp på Camp Visterwood. I følge rapportene fikk hun være med på svømmetur ved siden av kano et par av dagene - og svømte en km per dag. I et voldsomt regnvær! Hun var med på sykkeltur en dag også.

Og ikke minst fikk Carmen følge til veterinæren av "barnevakten" (siden eieren blir litt stressa i sånne situasjoner) og ble øyelyst uten anmerkninger; - hurra! Rapportene forteller at Carmen oppførte seg helt eksemplarisk og lot seg titte i øynene uten problemer; - dobbelt hurra!

Jeg har jo tenkt en del på dette med å ta med Carmen til veterinær helt siden vårt mindre hyggelige vaksine-besøk i desember. Siden jeg følte meg ganske sikker på at jeg selv var årsak til mye av Carmens usikkerhet var det et lite ”forsøk” å sende henne med Kari. Og tirsdagens besøk var jo ikke småtterier. Carmen skulle både øyelyses og tas blodprøve av (for å sjekke titernivå på antistoffer mot Rabies).

Og, som sagt så oppførte hun seg, i følge Kari, helt eksemplarisk. Det er jo ikke til å tro! Det er altså mulig å få til et sånt besøk uten at hunden blir kjempestressa, det er bare eieren som må utsondre mer selvsikkerhet. Og dette siste blir jo mye enklere å gjøre nå, som jeg vet det er fullt mulig for henne å klare seg greit gjennom en slik undersøkelse.

Også var det selvsagt godt å få vite at øynene hennes er friske og fine. Det ble også oppdretter glad for å få høre.

Hva gjelder blodprøven må vi jo vente noen dager på å få svar på denne. Er det greit, betyr det at hun er klarert for å kunne dra til Danmark, eller rettere sagt få komme inn igjen i Norge etter et Danmarksbesøk. Så får vi se hva ferietid og høsten bringer av potensielle Danmark-turer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar