lørdag 4. juni 2011

03.06 Nærsøk og kanin





I dag hadde jeg en velfortjent fridag, noe som betydde at jeg for en virkelig sjelden gangs skyld sov leeeenge. Dette var også dagen da sommeren kom tilbake for fullt, med 25 grader og vindstille. Da jeg omsider fikk stått opp var det altfor varmt for noen sykkeltur med Carmen, så vi søkte inn i skyggen i skogen for litt basic trening på fot og nærsøk.

Hun fikk blant annet sitte med ryggen mot nærsøket, og jeg kasta en dummy ved bena mine. Blåste nærsøk uten og bruke håndsignal. Artig å lese tankene hennes. Det gjorde et lite rykk i kroppen og hun stirret på den jeg hadde kasta. Jeg sa nei, og fortsatte å blåse nærsøk. Så, den berømmelige lyspæra i det hun bråvrengte rundt og begynte å søke bak seg.

Også hadde vi jo med nye leketøyet Kalle kanin ut i skogen. La den ut og sendte Carmen på en fremmadsending. Stod og så på henne der ute, Først grep hun i den ene enden, men fikk det ikke til. Så grep hun på midten og tok et nytt godt tak. Da fikk hun holdt den så ordentlig at hun kom inn. Får jo gjenta dette noen ganger, så får vi se…

På kvelden fikk Carmen og jeg middagsgjester. Da fikk hun øve på å være løs i stua og forbli der helt til gjestene var kommet ordentlig inn i huset. Dette gikk supert. Tidligere har jeg ”juksa” litt ved å ha henne bak en grind og sluppet henne helt løs først etter at gjestene har kommet inn. For øvrig oppførte hun seg som vanlig eksemplarisk med folk på besøk.

Jeg fikk kommentarer på hvor ufattelig blank hun var i pelsen. Svartsjampoen har tydeligvis langtidseffekt!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar