fredag 28. august 2009

28.08 Besøk av Donna


Spennende med besøk - både Carmen og jeg fikk besøk i dag. Vi begynte med å ta en felles skogtur, for å se hvordan Carmen og den litt yngre labradoodelen Donna kom overens. Carmen var, som jeg forventa, ganske ”bøs” mot gjesten sin. Det gikk så stakkars Donna både pep og skrek. Jeg prøvde å ta Carmen noen ganger, når det ble for voldsomt. Samtidig virka det ikke som Donna prøvde å unngå Carmen fullstendig heller, og en del av lydene var nok etter ”føre var” prinsippet.

Etter en stund tok jeg Carmen i bånd, så fikk Donna litt fri. I et åpent område i skogen slapp hun løs igjen. Og der sprang hun fra Donna, til Donnas store frustrasjon. Carmen finta henne ut i krappe svinger, og langa ut på de rette strekningene. Det virka som Donna syntes dette var kjempefrustrerende.

Selv om det starta litt voldsomt virka det som de to valpene ble vant til hverandre etter hvert. Og det gikk også an å gå inn og forlange at de skulle holde fred, faktisk. Tilbake i leiligheten fikk de være på hver sin side av et stengsel mens de tobente ordna med middagen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar