søndag 30. august 2009

30.08 Carmen selskapsdame

Nytt besøk i dag - denne gangen var det Carmen som var med meg på besøk til en kollega med en dunkervalp født dagen etter Carmen. Den lille dunkeren hadde en formening om at andre hunder var skumle, så skumle at det var best å bjeffe på dem. Og det gjorde hun på Carmen også - en god stund. Carmen tok det ganske med ro. Hun synes jo vanligvis bjeffing er skummelt, men det tror jeg hovedsakelig er fordi hun ikke vet hvor lyden kommer fra. Nå var det jo lett å skjønne hvem som lagde lyd - og vedkommende så ikke særlig skummel ut - syntes Carmen.
Vi trente litt ro og unngikk at Carmen satt med fronten mot dunkeren. Etter en ganske lang stund begynte det å bli stille. Og til slutt kunne dunkeren bevege seg rundt på gresset uten å lage lyd selv om Carmen var der.

Ellers fikk Carmen hilse på barn - ei hundevant jente på 3 år. Det gikk veldig fint - og Carmen spiste gladelig godbiter fra hånda hennes.

Desverre ble det ingen bilder - synd for den dunkeren er noe av det peneste jeg har sett. For noen fantastiske farger!

Ellers skifter Carmen tenner for tida. Sammenligna med Betty synes jeg det går tregt. Betty hadde skifta alle tenner da hun var 20-21 uker, inkludert hjørnetenner og jeksler. Carmen har ikke en gang mista alle fortennene - det gjenstår 2 stk nede. - Og hun fyller 20 uker i morgen… Fortennene hadde Betty skifta helt da hun var 17 uker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar