fredag 14. august 2009

14.08 Ku og hest






Vi prøvde oss på den vestligste lysløypa i Ås i dag. Dvs. gikk jo bare et lite stykke inn i skogen og snudde. Typisk østlandsk tett granskog med mye underskog, og ikke mulig å gå noe annet sted enn på skogsveien. Jeg er jo stadig på speiding etter jakttreningsterreng (den dagen det blir aktuelt…!) og sporterreng. Men, fant det ikke i dag!

Så var vi en tur bortom noe storfe på beite. Jeg holdt Carmen på armen så hun fikk se over gjerdet. Det var greit så lenge dyra holdt seg på avstand. Men, da den store kua reiste seg og kom bort til oss ville Carmen ned på bakken. Ellers kom det også 3 hester med ryttere forbi, så det ble både hest- og kutilvenning i dag.

Etterpå tok vi en tur bort på de svære plenene på UMB. Gøy for Carmen og løpe rundt i full fart på gresset mens jeg var litt opptatt med å ta bilder av de mange fine blomstene. Lille Carmen, som nå har mista sin sjette fortann.

I kveld er for øvrig planen å gi Carmen en (halv) dose Bayvantic; - altså flåttmiddel. Jeg synes alltid det er litt guffent første gangen på en valp. Men, nå veier hun godt over 10 kg, og det skal jo gå bra i ”følge boka”.




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar