søndag 9. august 2009

09.08 Spor og middag





Hadde en ganske sløv formiddag. Den tobente hadde behov for litt ekstra søvn…. Men, på ettermiddagen møtte vi sporkompisene våre i Østmarka og de fikk se Carmen gå et lite spor. Hun fulgte pølsesporet greit i medvind, og plukka opp pinnen ved sporslutt diverse ganger i bytte mot mer pølse.

Så var vi invitert på middagsbesøk til Trine i 4 etasje i blokk. Trines egen hund ble ”forvist” til bilen så lenge, så Carmen rådde leiligheten for seg selv. Jeg har jo veldig høye tanker om valpen min fra før, men må si jeg ble imponert over hvor flink hun var. Hun undersøkte jo leiligheten selvsagt, og måtte få litt korreks for å undersøke enkelte ting litt for nøye (potteplanter, tepper..). Men, hovedsakelig var hun veldig flink. Fint lite mas. Hun lå mye og sov på teppet sitt på verandaen mens vi spiste middag. Fikk kommentarer på at hun var en veldig rolig valp. Og jeg synes jeg fikk bekreftelse på at passivitetstreningen vi har holdt på med betaler seg.

Ellers hilste hun veldig fint på de, for henne, ukjente menneskene og også Lises cocker hann Jesper. Bare folk er litt hundevant og lar henne hilse i sitt tempo, så finnes hun jo ikke sky i det hele tatt. Takk Trine og Lise for en kjempefin ettermiddag.













Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar