fredag 19. juni 2015

17.06 EK-trening i flott terreng







Vi var bare tre stk på Stjerne-trening i dag, men du verden så bra trening vi hadde.

Vi var i det samme fine terrenget som vi har brukt noen ganger før denne våren. For hver gang vi kommer tilbake dit har det grodd enda mer igjen. I dag hadde vi vel først tenkt at vi skulle bruke det høye gresset og trene markeringer. Men, så gikk vi ned og begynte ved vannet. Og der var det så fint, så vi ble der hele kvelden.

Vi kasta markeringer både bakover opp i enga og framover ut på vannet. Og i vannkanten. Kombinerte dette med å stå lange perioder stille på linja uten å gjøre noe. Dessuten la det gå litt tid mellom hver gang vi sendte en hund.

Carmen var ikke like styrbar som på prøva. MEN, det som var bra (og interessant) var at jeg fikk til en veldig bra ro-på-linja-trening etter at hun hadde vært i vann. I motsetning til hvordan hun var på prøva etter å ha vært i vann, så var det veldig enkelt å forhindre at hun rista seg.

Jeg kommanderte henne til å rists seg et par ganger, og så måtte hun pent sitte rolig ved fot. Og det fungerte altså utmerket. Ingen tendens til den hysteriske ristinga hun holdt på med på prøva. Så er jo spørsmålet om jeg rett og slett har vært for lite bevisst på å trene denne type ro. Eller om det er stresset på en prøve som ”tar” Carmen sånn at hun reagerer annerledes enn ellers. ..

Uansett - dette skal jeg forsette å trene på. Og ha høy bevissthet på.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar