fredag 5. juni 2015

03.06 Alle tiders eksamens-kasus



I dag tok Petra og jeg veien til Oslo, hvor hun skulle gjøre en innsats for morgendagens veterinærer. Dette ved å være eksamens-kasus for et par studenter som skulle ha smådyr-eksamen. Da Petra var inne til undersøkelse sist, overbeviste hun jo med sitt stødige temperament, så dermed ble jeg spurt om jeg kunne låne henne bort til eksamen. Mot at undersøkelsen hun gjennomgikk ble gratis.

Jeg leverte henne altså inn før 08 og henta henne på ettermiddagen. Da jeg henta henne var hun glad og lykkelig og så godt aktivisert ut. Jeg kan jo tenke meg at hun hadde en toppers dag, med å være sentrum for oppmerksomhet, få masse kroppskontakt og kos hele dagen. Studenter som lette etter lymfeknuter, skulle ta på henne, mønstre henne og undersøke henne.

Etterpå fikk jeg følgende hyggelige melding av nevrologen: ”Petra er en perfekt eksamens-hund. Hun har vært blid og samarbeidsvillig i hele dag. Takk for lånet!”

Det hjalp på humøret, siden jeg i utgangspunktet slett ikke var i form til å kjøre to ganger i kø og elende fram og tilbake til Oslo. Jeg som ellers aldri er syk, er i ferd med å gå inn i årets andre kraftige forkjølelse. Har nok blitt litt vel mye stress de siste månedene…

 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar