tirsdag 16. juni 2015

12.06 På tur til sørlandet







Det er alltid spennende å dra av gårde på jaktprøve. Huske på å pakke alt. Hva slags vær blir det? Hvor mye trafikk er det? Finne fram. Bo på en ukjent campingplass. Dele hytte med folk og hunder.

Denne helgen var det omsider litt utsikter til sol og sommer, så en kan trygt si at det var mange som skulle til sørlandskysten. Jeg har aldri sett så mange biler på ferjeleiet Moss-Horten. Den ferja som gikk 15 minutter etter at vi ankom, fikk vi ikke plass på, så vi måtte vente til neste.

Framme på campingplassen var det, som jeg var forberedt på, en liten ”dokkestue” som vi altså skulle være to damer i. Og vi eier til sammen fire hunder. Greit å være gode venner. Og praktisk at det var greit nok vær til at hundene kunne tilbringe en del tid i en ”utebinge” vi lagde av kompostgrinder.

Petra fant seg en ny venn - ”onkel” Spike. Han var veldig kul syntes Petra. Rulle rundt på gresset og kosebite og leke i det ene øyeblikket. Ligge stille ved siden av hverandre og betrakte omgivelsene i det neste.

De andre to hundene var i bilen om natta, mens Petra og Carmen fikk ligge i hver sin biabed i hytta. Tror faktisk hele hurven sov godt.


 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar