lørdag 11. januar 2014

09.01 Bading og parkeringshus
















Det ble ikke sykkeltur i dag, men jeg tok med hundene og gikk langs jernbanen. Som vanlig noe de begge satte pris på.

Petra hadde det kjempegøy med å bade i bekken. Kun et par plussgraders lufttemperatur - ingen hindring. Hun la på svøm og svømte rundt et par minutter. Dårlige mobilbilder, men de gir et lite inntrykk av hvordan hun holdt på.

Så gikk ferden til kveldens fellestrening i parkeringshus. I dag var det så mange som 19 hunder der! Flest Flatter, noen Labradorer og noen Tollere.

På fellesøvelsene sitt og dekk tok jeg med meg begge mine på linja - en litt n y erfaring. De fikk altså sitte ved siden av hverandre. Stort sett gikk det bra, selv om Petra trengte noen korrigeringer.

Det kuleste var da de satte i gang med å trille masse tennisballer utover mens hele hundegjengen lå der på linja. Petra ble ganske lang i halsen da, men hun ble sittende. Og hun var ikke over kanten stressa heller. Lille Gull kommer seg!

Carmen fikk vente på stamplass mens jeg gikk fot med Petra rundt omkring. Så fikk hun noen fremmadsendinger på matskål. Var veldig imponert over at hun var helt uanfekta av diverse fremmede folk og hunder som befant seg i/ved den linja hun måtte løpe for å komme ut til skåla.

Hun løp rett ut uten å nøle! Litt av en psyke på den hunden!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar