onsdag 1. januar 2014

29.12 Sosiale romjulsdager











I dag var ettermiddagen fullt booka, med først julelunsj og så bursdagsselskap. Men først ble det tid til en økt med vilt-trening.

Jeg benytta anledningen til å ta med Petra ut på passivitetstrening når vi i begynnelsen satt på stolsekkene og tok en kaffekopp. Så fikk Petra vente i bilen mens Carmen fikk trene vilt.

Hun henter alt fint - rare ender, måke, fasan. Deilig at det i hvert fall er én av hundene mine som er uproblematisk når det gjelder vilt for tiden…

Etter treningen ble det skogtur på de to frøkenen, og som vanlig syntes de det var helt topp. Det ser ut som Petra har framgang hva gjelder kroppsbeherskelse i skogen også. Ser det på måten hun forserer grøfter og trestammer. Ikke at det har vært noe problem, altså, men ift Carmens svevende eleganse har hun sett litt klønete ut.

Etter turen fikk Petra litt fremmadsendingstrening på matskåler. Strevde litt med at hun ikke var så kjapp på innkallingen etter å ha spist godbiten fra skåla. Hm. Dette var jo nettopp en av mine betenkeligheter med denne form for trening. Skulle ønske jeg hadde tatt feil i mine bange anelser…

Tilfeldigvis kom Petras søster med eier en tur på jordet, så søstrene fikk herje litt. Før det helt til slutt ble Carmens tur til noen enkle dirigeringsøvelser.

Så startet dagens sosiale del, som altså ble avslutta med bursdagsselskap for det eldste tantebarnet.



Yngste tantebarnet ble med meg tilbake til Ås på overnatting hos tante. Stor stas å få sitte i sofaen med begge hundene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar