lørdag 30. mars 2013

28.03 Skjærtorsdagstrening på barmark



















Siden det ble litt sent i natt, tok vi det med ro, med lang frokost.

Så gikk turen sørover til Sarpsborg, med servert lunsj, og så barmarkstrening. Det er bare SÅ deilig å tråkke på bakke uten snø og is!

Vi var fem ekvipasjer ute på jordet. På forhånd var det lagt ut tennisballer ved noen stolper, også gikk vi på baksiden av disse og la ut dummyer på tre steder et stykke ute på jordet.. Eller, dvs vi satte for så vidt dummyene opp, men det viste seg jo at de datt overende etter hvert.

Det var på forhånd også lagt ut et felt. Da vi kom tilbake til stamplass etter å ha lagt ut dummyer kom et rådyr byksende gjennom feltet. Vi var vel knapt ferdig med å observere det, før det kom en rad på intet mindre enn 5 (fem!!) elger togende på rekke og rad ute på jordet. Det så ut som de nesten tråkka ned dummyene vi hadde lagt ut.

Herlig start på treninga! Hundene var for øvrig kule og så på…..

Vi kasta også ut på et par steder over steingjerdet.

Dermed hadde vi veldig mange oppgaver vi kunne sende på i løpet av dagen. Sende mot dummyene vi hadde lagt ut på jordet, for så å stoppe hunden ved stolpene for nærsøk etter tennisball. Så sende hunden helt ut på jordet etter dummy. Sende hunden over steingjerdet på to forskjellige steder.

Dessuten hadde vi feltet og også et nærsøk i kvisthaug, dessuten et området til venstre for feltet. Til dels holdt flere på med forskjellige oppgaver parallelt. Og i feltet fikk flere søke samtidig.

Så prøvde vi selvsagt å hjelpe hverandre med gode råd og tips. Det er jo sånn det skal være når en trener sammen.

Dessverre skar Carmen seg i poten på et eller annet helt på slutten av treninga. Bare helt overfladisk, heldigvis. Og også heldigvis at en treningskompis hadde sokk tilgjengelig å låne bort.

Vel hjemme ble det felles innsats for å få middagen på bordet. Som i går et hyggelig sosialt lag, men vi gav oss litt tidligere….




 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar