torsdag 14. mars 2013

14.03 Skare-helvete?





I går tok jeg en tur på et nærliggende jorde, men huff og huff, så fæl skare.

Jeg prøvde å følge opp helgens tanker om fremmadsending og rette linjer. Fant ut at det funka fint å gå ut til området for så å gå i en bue og sende Carmen. Det så ut som hun hadde et tydelig minne av hvor hun skulle.

Må innrømme at jeg gremmet meg masse over skaren. Det området vi trente i er nemlig helt suverent for den type treningsopplegg vi holdt på med på lørdag. Men, ingen tvil om at både hunden og jeg ble noe begrenset av det vanskelige underlaget.

Dette underlaget vi har nå for tiden er veldig tøft for hundens poter, og Carmen har pådratt seg en potesprekk, så hun får gå litt med sokk om dagen.

Også denne uka har jeg vært litt Tårnfrid. Carmen har vært satt bort til hundevakt både på tirsdag og i dag. På tirsdag hadde vi om artskunnskap på kurset. Jøje meg, så vanskelig å se forskjell på alle disse fuglene…

I kveld var temaet Lover og regler, kanskje litt mer kjent for en byråkrat som meg.

Jammen er det travelt å være på kurs to kvelder i uka, og prøve å lese teori og ta e-læring innimellom. Med eksamen en måned unna, tror jeg at jeg vet hva jeg bruke deler av påsken til…..

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar