lørdag 16. mars 2013

15.03 And på menyen








I fjor høst var Carmen og jeg med på andejakt og fikk med oss ender hjem. Kjøkkenet mitt var midlertidig gjort om til slakteri, med fjær, blod og gørr ”overalt” og ca 1 kg andefilet ble resultatet.

Etter en periode i fryseren var tiden i dag kommet for festmiddag. Dette sammen med to gode venninner, og deres firebente.

Vi hadde en felles innsats for en hyggelig kveld. Den ene venninna hadde med dessert, den andre kom med tilbehør og kokkekunnskaper, jeg stilte med rødvin, og Carmen hadde apportert hovedretten; - altså endene. Jeg er privilegert som har så flotte venninner like borti nabolaget.

Med Stiansens kokebok til hjelp holdt vi faktisk på i 2-3 timer på kjøkkenet. Det ble en fantastisk middag; - uten tvil det mest avanserte som har vært laget på mitt kjøkken.

Så ble det selvsagt noe godt å drikke og prat langt ut i de små timer, før gjestene begav seg på hjemvei. Takk for en strålende kveld, damer!




 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar