tirsdag 19. mars 2013

17.03 Oppdretterskolen Kurs 2 Dag 2 og påfølgende trening








Det tikket inn et tilbud om trening i går, helt som bestilt - nemlig på ettermiddagen. Dermed rakk jeg kurs først og trening etterpå. Nå er det jo faktisk lyst til etter kl 18, så det er mye mer å få ut av ettermiddagen.

Også var jeg jo allerede i ”syden”, - du verden så mye bedre treningsforhold enn det er på Ås for tiden. De delene av jordene som hadde hatt sol på seg var jo så godt som bærmark.

Ja, vi var altså fire ekvipasjer som møttes til trening. Vi gikk rundt og la ut områder, for så å sende hundene fra en annen vinkel. Ute på kubeite, med ganske kupert terreng, og dessuten diverse gjerder som hundene måtte forsere. Her krøp de altså under ståltråden, ikke noe hopping.

Carmen klarte seg vel i grunn sånn ganske greit på dirigeringene. Men, FOR en hormonbombe hun er om dagen, nå når hun nærmer seg løpetid! En av de andre tispene hadde løpetid, og Carmen drev jo med regelrett voldtektsforsøk. Og når den andre tispa skvatt unna, ble Carmen stående for seg selv og ”luftjokke”!! OMG!

Litt prat og avslapping på sekken ble det også, med hundene liggende rundt oss. Litt trist å reise hjemover, tilbake til senvinterdritten. Nå VIL jeg ha ordentlig vår og bærmark!!!


 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar