søndag 10. mars 2013

08.03 Hundeeiernes svar på Tårnfrid?




Det har blitt et par kvelder på jegerprøvekurs denne uka.

Tirsdag hadde vi leksjon 1, - Jakt i praksis. Og i kveld hadde vi leksjon 2, - Våpen og våpenlovgivningen. Veldig interessant og nyttig undervisning, absolutt en bra kompetanseheving å få for en som har den hobbyen jeg har.

Ellers føler jeg meg litt som hundeeiernes svar på Tårnfrid denne uka, siden Carmen også denne kvelden ble bortplassert, siden jeg skulle ut på middag med gode kollegaer. Dermed har det altså blitt tre kvelder hos hundevakt i løpet av en uke.

Jeg får jo ikke aktivisert henne som jeg pleier, verken med trim eller trening. Men, til gjengjeld får hun nye opplevelser som hun ikke har så mye av i hverdagen. Være hos en barnefamilie, med alt det innebærer av barns lek, folk på besøk og høyt aktivitetsnivå. Dessuten være hos folk som har hund(er) fra før, noe som også er et pluss i Carmens hverdag.

Så at HUN har det bra når hun er bortplassert tviler jeg ikke det minste på! JEG, derimot, har jo dårlig samvittighet. Trøsten er at dette er for en kort periode. Allerede i midten av april er det eksamen, og kurset er over.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar