søndag 31. juli 2011

24.07 Endelig Hemsedal


Endelig tid for årets hundeferie i Hemsedal. Vi to som skulle dele hytte reiste i følge oppover og var framme i 17.30-tida. Akkurat passe til å få rydda alle greiene på plass i hytta (skulle tro vi hadde tenkt å være her i ukesvis så mye bagasje som vi hadde med oss!).

Så var det tid for velkomstmøte og fordeling i gruppene. Instruktørene ble presentert; - de danske Johnny Henriksen, Jon Andersen og Rie. Svenske Karin Friberg. Og norske Heidi Kvan og Trond Gjøtterud. Og til sammen 62 ekvipasjer, fordelt på én Chess, syv Golden, 23 Flat og 31 Labradorer.

I år hadde de gjort det litt annerledes enn tidligere år, og bedt folk melde seg på gruppe etter nivå på hunden. Dette betydde at Carmen og jeg kom på en ”åpen klasse” gruppe. Vi fikk Johnny som instruktør.

Dvs at fem av de seks hundene i gruppa hadde første premie i BK. Dessuten hadde nok flere av oss ytret ønske om hjelp til dirigeringsarbeid. Dermed var det tilsynelatende ganske likt nivå på hundene. De var også ganske jevne i alder; - én var fire år, og de andre var mellom to og tre. En Flat, en Golden og fire Labradorer. Fire svarte labradorer - gjenstår å se om jeg kan klare å få tatt bilder hvor jeg skjønner hvem som er hvem.

Selvsagt ble kvelden tilbrakt i teltet - hyggelig gjensyn med jakt- Norge. Mange gamle kjente, og også noen jeg aldri hadde truffet før.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar