mandag 11. juli 2011

03.07 NLM-finale






I grunn helt greit å stå opp og vite at en hadde dagen fri og bare skulle være tilskuer. Men, neste år - neste år er vi nok i finalen - he-he!!

Dagens første post silte vekk to av de seks lagene. Samvirkelaget og Oslo All Stars ble ikke med videre til post nummer 2. Oppgavene var enkeltmarkering til unghunden, et retta nærsøk med to apporter til nummer 2 og hver sin dirigering til nummer 3 og 4.

Vi satt selvsagt ringside og heia på Østfold-laget. Det var skikkelig spennende og tilsynelatende veldig likt mellom ”Team Winge Våpen og Omegn etter første post.

På post nummer 2 ble det etter markeringen til unghunden kasta 4 apporter på forskjellige steder i den høye enga. Så skulle hver av de tre hundene hente akkurat den/de som de fikk beskjed om.

Jammen måtte vi spise lunsj først - før vi fikk resultatene. Poengsummene etter dagens to poster var:
Team Winge Våpen 164 poeng
Omegn 156 poeng
Plankekjøring 115 poeng
Now Cowsahit 93 poeng
Oslo All Stars 49 poeng
Samvirkelaget 41 poeng

HURRA - Østfold vant. Omsider! Førstelaget til Østfold har vært med i finalen de tre forrige årene og havnet på andre og fjerde plass. Men, endelig slo vi Oslo og kom øverst på pallen. STORT GRATTIS til Team Winge Våpen, og Øivind, Fredrik, Mette og Alf Roger!!

--------------

Oppsummert etter helgen må jeg si at jeg er veldig fornøyd med laget mitt ut fra de forutsetningene vi hadde. Også er jeg kjempefornøyd med Carmen. Hun var helt superkul og tyst hele dagen. Oppmerksom og effektiv, men dønn stadig. Sjekka meg ut om hun kunne få lov å hente apporten, og når det ikke var hennes tur satt hun tålmodig og venta.

Jeg er SÅ glad for at hun var tyst og rolig. Og som om ikke det skulle være nok, var hun også signalvar og dirigerbar, og markerte veldig bra gjorde hun også. Min fantastiske lille hund!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar