mandag 11. juli 2011

07.07 Haldenmarka








Deilig å stå opp i ro og mak og begynne dagen med en times tur med Carmen.

Klart Carmen og jeg måtte benytte anledningen når vi nå er her ute på hytta og ta en tur i den fine Halden-marka i dag. Det var bare å ta fram kartet og velge seg et sted. En fin spasertur på en halvtime langs en fin skogsvei og ned til ferskvannet.

Jeg begynte med å la henne bli ved sekken mens jeg la ut et lite feltsøk og skjøt et skudd. Så la jeg ut en dirigering. Gikk tilbake til Carmen og kasta en på vann (ja, jeg prøvde å kaste over, men kastet ble litt for kort). Så dirigerte jeg henne på den jeg hadde lagt ut før jeg sendte henne på markeringen. Fortsatt trener vi på avlevering uten risting.

Carmen fikk slappe av litt før feltsøket; - og søket løste hun med glans. Vi rakk et par nærsøksøvelser og en vannmarkering før været begynte å bli såpass utrygt at vi begav oss på hjemvei. Dvs først skjøt jeg et skudd og vi satt en stund ved sekken uten at det skjedde noe mer.

Noen km fra hytta dukka det plutselig opp en stor, raggete hvit (blandings?)hund med halsbånd på veien. Det så ut som den hadde et navneskilt i båndet. Jeg stoppa bilen og gjorde et forsøk på å få tak i den, men hunden så veldig skremt ut og løp av gårde. Diverse kommers med biler som stoppa i begge retninger, men ingen av oss klarte å få kontakt med hunden. Hm. Dermed ringte jeg politiet og opplyste om hunden. Kjørte hjemover og håpa at eieren ville få igjen hunden sin uskada.

Huff! Tenkte med gru på om det hadde vært Carmen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar