mandag 11. juli 2011

06.07 Hytteferie









Carmen og jeg fikk besøk av lille Wilma i dag. Det er tredje gang Carmen hilser på henne, men de to forrige gangene har vært hjemme hos Wilma. Nå fikk vi altså besøk - og vi oppholdt oss ute i hagen.

Den lille valpen var enda mer varm i trøya enn ved forrige møte. Carmen fikk en utfordring med å skulle bevare roen på tross av en etter hvert frimodig valp som bjeffa og bet henne i øra. Jeg holdt nemlig Carmen i bånd, siden vi ville unngå noen voldsom lek. Dermed ble hun nødt til takle den lille gule på annet vis enn å løpe fra henne.

Jeg gjorde meg noen tanker om hvordan det vil bli den dagen jeg får meg en hund til pg Carmen skal være tante på heltid.

Vel, etter hvert dro gjestene og jeg satte i gang med pakking. Det hører med til sommeren med en tur til familiens sommerparadis ved sjøen. Ikke til å komme ifra at utsikten er litt mer storslagen enn fra heimen på Ås. Det er noe spesielt ved å sitte og se utover sjøen.

Også så fint det blir her. Fra før har jo hytta fått ansiktsløftning ved både dusj og WC. Nå er det også i ferd med å bygges et anneks, slik at det er enda flere overnattingsplasser enn før. Mon tro om det ikke skal bli et skikkelig jenteparty her til høsten….

Carmen får liksom et ekstra gir her ute. Hun nyter å tusle rundt på eiendommen og være ordentlig fri. Bare ligge på terrassen og skue utover sjøen.

Skikkelig feriefølelse…

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar