mandag 28. februar 2011

28.02 Rett fram helt til Kina?


Jepp, da er vi i gang med prosjekt "Få veslefrøkna til å skjønne at når "mor" peker utover, så er det om å gjøre å springe helt til Kina, så lenge ingen har blåst stopp!" Også skal det være rett fram!

Greia er jo blant annet å få lagt ut dummyer uten at hun ser det - altså før trening. Dermed ble det en tur innom treningsplassen på vei hjem fra jobb i dag. Så fikk Carmen som vanlig gå fot både til og fra. Framme på plassen gikk det ganske så greit å sende henne utover. Hun har jo vært langs den brøytekanten før, så hun kjente seg igjen.

Jeg hadde lagt ut 5 stk, så hun skulle få funn uansett hvor hun ”landa” på andre siden av plassen. Og når hun først hadde gjort funn én gang, så var det lett å sende henne på nytt. Men, vi gikk lenger og lenger fra, så det ble vanskeligere. Dessuten kasta jeg forstyrrelser. Og jeg prøvde også å sende henne fra sitt og bli vendt mot meg, så hun altså måtte snu seg rundt.

Det siste var naturlig nok vanskeligere enn å løpe rett ut. Hun mister nok litt retningssansen når hun snur seg rundt. Og på treningsplassen er vi jo ”omringa av brøytekanter på tre sider, så det ble nok litt vanskelig for å henne å orientere seg. Men, det gikk fint å sende bakover også, etter hvert.

Og heldigvis, får jeg vel si, hadde vi et par episoder hvor hun skar av fra den rette linja, og skjena mot en av sidekantene. Så fikk jeg stoppa henne, kalt henne hjem, sikta inn og sendt på nytt, og oppmuntra underveis.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar