torsdag 17. februar 2011

17.02 Vinteraktiviseringsdag


Det var vinteraktiviseringsdag på jobben i dag; - noen fordeler er det jo med å jobbe i staten. Ut på tur; - ski for de som ville det, og fottur for de som ville det. Noen som har problemer med å gjette hva jeg valgte?

Jeg gikk selvsagt på bena. Det var artig å observere Carmens kroppsholdning og uttrykk når hun så skiløperne dra av gårde. Hun ble spent som en fjær, med veldig lang hals og intenst blikk. Helt tydelig at hun forbinder skigåere med at hun skal få løpe i full fart.

Vel, sånn ble det altså ikke i dag. Carmen gikk hovedsakelig i bånd, Men, innimellom fikk hun gå fot løs. Bra trenging midt i en flokk med for henne fremmede mennesker. Fotturen vår hadde løype bortom UMB, og da fikk Carmen prøvd seg på “fremmadsending på tapt vante”. Måtte blåse stopp og søk til venstre. Gikk så fint, så!

På ettermiddagen tok vi en økt med fot og sidedirigering. Det som er åpenbart er at det er dette med sidedirigering som er svakeste momentet nå. På avstand har det lett for å bli tull hvis jeg må dirigere henne til siden. Så, det må vi rett og slett trene separat på.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar