lørdag 26. februar 2011

26.02 Eksamen på Instruktør trinn 1 BESTÅTT


Så var dagen kommet for eksamen. Selvsagt var det NOEN sommerfugler i magen. Det gikk omtrent sånn som jeg hadde tenkt meg. Den teoretiske “multiple-choice” oppgaven var grei - der klarte jeg 38/40 spørsmål, og på under halve tida av det vi hadde til rådighet.

Én ting er at jeg selvsagt har lest pensum, noe annet er at jeg rett og slett har nytte av å ha lest både “hundefag”, psykologi og annen faglitteratur.

Så var det den muntlige leksjonen - fremføringen av den forberedte Power Point presentasjonen om innlæring av dekk. Jeg kjente meg ikke nervøs, så det gikk også helt greit. Fine bilder av Carmen hadde jeg jo fått med også.

MEN, den praktiske leksjonen med en, for meg, helt ukjent ekvipasje, var en smule utfordrende. Oppgaven var jo faktisk INNLÆRING av dekk. Men, ekvipasjen (med en 7 måneder gammel tispe) hadde lært inn dekk, men hunden hadde noen “uvaner” og var litt på avlæring/nyinnlæring. Hm. Måtte dermed improvisere litt, og det ble jo liksom ikke “valpekurs” og innlæring av det.

Vel, uansett - jeg bestod. Og det gjorde de andre kurskompisene mine også. Gjett om vi alle er glade for å være ferdig med eksamen!

----

Carmen og jeg tok en stopp på vei hjem, ved jernbane-ruta vår. Så fikk hun, nok en gang, en dose fot, variert med å gå pent i bånd og gå fri. Hun fikk også prøvd seg på noen lange sidedirigeringer med kjent apport.





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar