søndag 24. august 2014

23.08 Petras dag















Egentlig er jo lørdag elite-treningsdag. Men, i dag “svikta” jeg gjengen til fordel for trening med kompiser i nærområdet, sånn at jeg fikk brukt noen timer på Petra.

Siden treningsavtalen var ved lunsj-tider rakk jeg en liten runde alene med Carmen på formiddagen. Vi trente fot med tennisballkaster. Kast og få lov å hente når hun gikk ordentlig fot. Og Carmen gikk så bra at hun fikk lov å hente de aller fleste.

Så var det altså tid for Petra å få være med på fellestrening. Etter litt innledende jaktlydighet gikk vi i gang med launcher. Oppmuntrende å se at Petra var ganske så kul med denne type trening. Ingen knallforsøk eller stress-reaksjoner. Men, fortsatt er hun jo uerfaren på å følge launcher-dummyen med blikket.

Etter litt pause hadde vi en økt med en kombinasjon av fremmadsending og markeringer. To av hundene fikk være med og legge ut dummyer, mens Åpen klasse hunden ikke fikk se.

Petra løp greit til området. Og hun fant også dummyene som ble kasta i krattet veldig bra. Som medhjelperen sa det - Petra lette veldig systematisk etter dummyen.

Foten går bedre og bedre, og det er noe med at det henger sammen med lugnet hennes ellers.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar