søndag 10. august 2014

09.08 Trening med liten og stor







En aktiv hundedag som starta med trening av Petra sammen med gjengen her på Ås. I dag var det skogen og ikke jordet som var treningsplass. Fortsatt markeringer, men denne gangen mye kortere og i tett terreng.

De fikk også prøvd seg på dobbeltmarkering. Den ene til et kjent område langs med stien og den andre inn i tett vegetasjon.

Lille Petra måtte få litt enklere oppgaver enn AK-hundene.

Jeg rakk litt vilttrening før jeg måtte dra videre. I dag var det due og kråke på programmet. Det funka fint i dag også. Begynner å se litt lysere på viltapportering enn jeg har gjort tidligere. Det er visst bare mengdetrening som skal til.


 











Turen gikk videre til elitetrening i Sarpsborg, denne gangen på myr. Mens Petra fikk ligge i bur inne hos treningskompisen var det Carmen sin tur å bli med ut. Carmen var spretten og glad over å få være med på trening.

Vi trente markering med terrengskifter. Ganske tungt terreng for hundene å bevege seg i, og de ble bra slitne etter hvert.

Vi avslutta med å stå i en firkant og kaste for hverandre.

Etter tre timer var det slutt på energien til de firbente, så da avslutta vi treningen.

Det ble deretter en skogtur med en flokk hunder, og Petra fikk også være med. Greit å få aktivisert de firbente før jeg forlot dem hos hundevakten og dro i 50-års lag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar