lørdag 23. august 2014

21.08 Bekk som terrengskifte








Det fantastiske, fine jordet på den andre siden av veien er treska. Og nå er det bare å krysse fingrene for at de ikke pløyer før vinteren.

Vi var fire ekvipasjer som møttes til trening, i tillegg til at Carmen var med som ventehund.

Vi fant oss et område i skogkanten og kasta for hverandre. Stadig trakk vi oss lenger og lengre unna. Og etter hvert over bekken.

Petra var kjempeflink, - både til å sitte pent når det var min tur til å kaste og også på de lange sendingene. Det å forsere bekken var tydeligvis ikke noe problem i det hele tatt.

Vi la igjen noen dummyer før vi forlot området og gikk til et annet sted langs bekken. Bytta på å kaste for hverandre over bekken på et sted hvor det var et skikkelig bredt belte med vegetasjon, og ikke så lett å se at det var en bekk der. Skjult nedslag. .Ble overrasket over at Petra umiddelbart skjønte at hun skulle over bekken. For, det kunne jo like gjerne se ut som om dummyen landa på denne siden av bekken.

Så avslutta vi med å sende på minne-området vi hadde holdt på med aller først. Det klarte alle helt fint. Også Carmen fikk en liten oppgave her, - med forstyrrelses-kast til begge sider, mens hun altså skulle rett fram.

Har vel sagt det før, men er veldig fornøyd med at Petra klarer seg så bra på trening sammen med Åpen klasse hundene.




 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar