tirsdag 24. juni 2014

22.06 Spennende terreng





I dag gikk ferden til Halden og et skikkelig spennende terreng. Blanding av svaberg, gress og tørr myr med noen grøfter på tvers.

Lille Petra fikk vente i bilen mens Carmen fikk være med ut på trening sammen med en annen ekvipasje. Vi la ut områder på begge sider av en stripe med gress/myr. Så hadde vi en runde hvor vi stod på hvert vårt sted og kasta markeringer til hverandre.

Carmen gjorde noe hun aldri har gjort før - nemlig bada på vei hjem med dummyen! Hun har rett og slett blitt en lystbader i løpet av de siste månedene - hermer vel etter Petra, antar jeg. Og hun gjorde det ikke bare én, men flere ganger. For en merkelig skrue, den hunden!

På dirigeringene var hun faktisk ganske så flink i dag. Hørte godt etter på stoppsignal og hadde godt minne på hvor vi hadde lagt ut.

Når hun fikk gå fri fortsatte hun å bade i diverse grøfter hun fant.

En riktig så fin treningsøkt ble det.



Så var det farvel til treningskompisen, Carmen i bilen og Petras tur til å komme ut en tur. Vi trente fot og markeringer. Dessuten trente vi på å skille mellom ut og sidedirigering. Hun var veldig flink til å gå til riktig sted, faktisk. Gjorde ikke feil en eneste gang. Men, sliter fortsatt med opptakene.





Dagen ble avslutta på hytta.




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar