lørdag 7. juni 2014

02.06 Gyllne frøkner



Vi var et par ekvipasjer som tok en tur til det vanlige skogsområdet ved myra i dag, - med unghundene våre. Vi begynner jo å kjenne på at disse “småtrolla” skal være med i offisiell konkurranse om en uke. Og kan de egentlig det som behøves…?

Vi kasta markeringer for hverandre og hadde med vår egen hund ut i terrenget når vi kasta. Jeg bant Petra til et tre når det var min tur til å kaste.

Tema i dag var terrengskifte. Vi kasta altså på tvers av grøfter og stier. Begynte litt nærme og gikk lenger og lenger unna, mens kasteren kasta til samme sted.

Synes Petra tok seg opp etter hvert. Både hva gjaldt raskt å finne dummyen, men også å gjøre et kjapt opptak og holde bra grep.

Kan ikke annet enn lure på om jeg holdt på for lenge med bare matskål-trening da hun var yngre, sånn at hun mista noe i kompetansen på opptak i “settingen”. At det tok litt for lang tid før hun ble introdusert ordentlig for dummy….

For øvrig var hun som vanlig helt stille. Og hun var også kul ved fot, ingen tendens til å knalle eller noe sånt.

Carmen fikk være selskapsdame og ligge på teppet sitt mens ungdommene holdt på i skogen.

Treningskompisen skulle passe Petra for meg, så hun fikk henne med seg hjem. Mens, Carmen og jeg dro ut på en times kjøretur til Carmens hundevakt.



 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar