torsdag 31. oktober 2013

28.10 Hopp og lek



Noen ganger orker en ikke lage noe flott treningsopplegg. Og når det dessuten er mørkt og regner, - ja da ble ettermiddagen litt ”enkelt” opplegg.

Kjørte rett og slett til et jorde hvor Carmen først fikk trene litt ”mørkedirigering”. La altså ut en dummy på hver side av jordet (ved foten av en bjørk som syntes godt) og så sendte jeg henne. Det hører med til historien at Carmen hadde refleksvest med lys i og jeg hadde hodelykt.

Så var det å ta ut Petra i tillegg, og etter at hun hadde fått løpt litt løs på egen hånd, fikk de løpe løs sammen. Forhåpentligvis fikk de litt trim og litt mental stimulering.

Hjemme igjen fikk Carmen vente i bilen mens jeg gikk en tur i nabolaget med Petra. Veksla på at hun gikk fri ved fot med en liten line på slep, og at hun gikk pent i kobbel. Jeg er altså i gang med prosjekt Lære Petra å gå fot på en avslappa måte.

Synes det gikk ganske greit. Hun hadde kun et knallforsøk, men da kunne jeg bare tråkke på lina, så hun kom ikke så langt. Og etter det gikk hun fint og fikk masse skryt.





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar