lørdag 12. oktober 2013

09.10 Valpetrening







Jeg hadde avtale med valpegjengen i dag. To av oss møttes litt før for å trene med de voksne. Ikke mye vi rakk på en time, men vi la igjen tre dummyer til hver i enden av en ”tarm” på jordet. Så økte vi avstanden og sendte, etter hvert med litt forstyrrelser.

Som forventa ble det vanskelig å løpe langt rett fram når det tidligere var blitt kasta markeringer på jordet på veien ut. Var ganske fornøyd med at Carmen lot seg stoppe og sende videre.

Så var vi tre ekvipasjer på valpetreningen. I dag var det vanskelig med sitt og bli for Petra. Hun var litt rampete og stakk av til en kornhaug som lå ute på jordet. Hvem vet om det var mer enn korn i haugen, men det var i hver fall tydeligvis interessant å spise på det.

Vi trente litt fot én og én mens de andre fikk sitt og bli. Petra var flink og gikk løs fot.

Så avslutta vi i halvmørket ved å legge ut til én og én valp ved et tre i jordekanten. Jeg tok sjansen på at det ble lagt ut en stor dummy for Petra. Hun hadde ikke noe problem med å løpe rett tilbake der dummyen til slutt ble lagt ut for henne (uten at hun fikk se at det ble lagt ut annet enn helt i begynnelsen), men tøysa litt med opptak og grep. Hun er jo ikke så veldig vant til 500 grams dummy enda.



 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar