søndag 27. oktober 2013

25.10 Carmens niese




Ettermiddagen i dag ble litt annerledes enn planlagt. Jeg fikk nemlig beskjed om at Carmens lille niese (datter av Carmens bror Scott) var på besøk i nabolaget. Og da måtte jeg jo bare ta en tur bort på besøk.

Carmen var som forventa litt for voldsom i starten, så den lille valpen syntes hun var skremmende. Men, det kom seg etter hvert.

Så ble vi med en tur inn, og da fikk Carmen vente i bilen mens Petra fikk bli med inn. Artig å observere ungdommen Petra leke så fint, så fint med den lille valpen. Petra henta leker, de dro om kapp, den lille fikk av og til vinne osv. Ikke noe herjing i det hele tatt, bare rolig lek!

Det ble en sykkeltur med Carmen til slutt.


På kvelden holdt jeg på med prosjekt lage godbiter til hundene, - fire slag. Pølse, kjøttdeig, kylling og blodpudding. Koke og skjære opp i små biter. Da alt var ferdig prøvde jeg på en smakstest - for å sjekke hva de firebente likte best.

Jeg la ut fire små plastbokser med hver sin godbit under og slapp én og én hund inn på kjøkkenet. Det var ikke så lett å dra noen konklusjon, men det som i hvert fall var artig å observere var så forskjellig teknikk de to hundene hadde.

Carmen tok enkelt og greit tak i plastboksen og apporterte den - kom altså gledestrålende til meg og avleverte. Så kunne hun gå tilbake til den blottlagte godbiten og spise. Den eneste hun gjorde litt annerledes var på blodpuddingen. Der bare løfta hun vekk plastboksen og la den på gulvet. Så spiste hun godbiten, for så å plukke opp skåla og avlevere.

Lille Petra skjønte ingenting av hvordan hun skulle gjøre det. Hun kikka på meg og kikka på boksene. Så ”kjørte” hun rundt med én og én boks på gulvet og strevde skikkelig for å få tak i godbitene.

Ja, det skal i hvert fall ikke stå på godbitene på morgendagens utstilling….!



 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar