onsdag 16. oktober 2013

14.10 En fin bursdag!



Dagen har vært som en fin dag skal være: Spennende arbeidsdag med gode kollegaer, tur i skogen med hundene og middag med familien på kvelden.

Var for øvrig på møte på min gamle arbeidsplass i Sarpsborg i dag. På ettermiddagen fikk jeg låne kontor. Petra fikk være med inn og hilse på en av de ansattes voksne labrador. De to kunne nok tenkt seg å herje rundt, så etter litt innledende hilsing ble de plassert i hvert sitt bur. Petra fant seg tålmodig og tyst i å være i buret.

Så ble det tid til en tur i skogen. Først ute var Petra. Vi trente rett og slett på å gå fot langs stien. Jeg har nemlig tenkt en del på dette med at hun blir så gira av å måtte gå i kobbel på jordet. Og kommet fram til at vi kanskje skal unngå åpne jorder og heller gå i skogen.

Og faktisk så det ut til å funke bedre, selv om hun også her hadde en forventning om å få rase rundt. Så testa jeg ut reaksjonen når jeg tok fram en dummy UTEN å legge den noe sted. Da ble det straks vanskeligere for Petra, så jeg la den tilbake i sekken igjen.

Innimellom at hun måtte gå fot, fikk hun fri og fikk løpe mens jeg stod på stedet hvil. Også kalte jeg henne inn igjen og vi fortsatte å gå fot.

Så fikk Petra ligge i bilen mens jeg tok en kort økt med Carmen. Jeg la igjen en dummy til Petra før jeg putta Carmen i bilen. Denne dummyen var en sånn ball med snor på, og jeg nærmest gravde den ned i mosen under en grangren.

Så var det å ta ut Petra og fortsette med fot-prosjektet. Vi gikk bort til stedet der dummyen var gravd ned og hun fikk sitt og bli mens jeg gikk på litt avstand. Så fikk hun kommando til å søke, søkte intenst og fikk ”gravd fram” dummyen.

Det som var bra var at hun hadde et flott grep på den rare dummyen og ikke lot seg affisere av den lange tråden.

Med lillegull godt aktivisert, fikk hun ligge i bilen, mens Carmen fikk være med inn på middagsbesøket.




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar