lørdag 12. oktober 2013

11.10 Ny høstdag med frøknene på jordet








Fantastisk høstvær i dag. Og fortsatt er det masse flotte høstfarger. I dag fikk bilen vinterdekk på, så dermed var ”leiligheten” til Petra på verksted. Og dermed fikk Petra bli med på kontoret.

Hun er kjempeflink til å være kontorhund. Ikke en lyd, og hun ligger stort sett og sover. Og hvis noen av kollegaene mine kommer og vil hilse på, så sier hun ikke nei takk. Så trygg og kul med alle folk - herlig.

Så var det hjem og hente Carmen og sykkelen. Først gikk turen til en flott allé med høstfargede trær - fototid med hudene.


 



Så gikk ferden videre til jordet fra i går. Hadde begge hundene i bånd og gikk over broa og til jordet på den andre siden av bekken. Der fikk hundene løpe litt før vi nok en gang slo oss ned på jordet.

Carmen synes det er vanskelig å skulle ligge stille og slappe av - hun vil helst orme seg rundt på ryggen. Og hun blir litt satt ut av at jeg forlanger hun skal ligge rolig. Petra, derimot er veldig komfortabel med å krølle seg sammen i fanget mitt og slappe helt av. Noe å lære, der, Carmen!

Ingen apportering i dag, altså. Men, også i dag en sykkeltur med Carmen. Er veldig fornøyd med den fine lykta jeg kjøpte i fjor - bare fester den til sykkelstyret, og jeg har skikkelig flombelysning.

For øvrig tok jeg en runde med fot med Petra på bensinstasjonen før sykkelturen med Carmen. Masse forstyrelser med alle kundene som kommer innom og skal fylle drivstoff eller luft, eller skal handle. Petra var kjempeflink og kul.




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar