torsdag 5. april 2012

04.04 Påskefri!








Dermed er påskehelgen i gang, med dagevis med hundetrening. Herlig!!

I dag var det bare halv dag på jobb. Så skulle jeg være hundevakt noen timer for fineste jakt-Golden Humla. Tok sjansen og tok med både Humla og Carmen på en mils sykkeltur. Det gikk over all forventning. De to frøknene var så flinke, så. Løp pent ved siden av hverandre, festa til springeren.

Merka ganske kjapt av Carmen er i vesentlig bedre form enn Humla, så farta ble tilpassa etter hva Humla orka. I begynnelsen gikk det i 14-15 km/t og etter hvert var vi nede i 11-12 km/t. Tror for øvrig det også var bra miljøtrening for den lite sykkelvante Humla. Carmen takla veldig bra å ha en hund løpende ved siden av seg.

De var slitne begge to og var kjappe med å legge seg til å sove da vi kom hjem.

Etter at Humla var levert tilbake til eieren, bar det av gårde på fellestrening i klubben med Carmen. Vi var 11 ekvipasjer på trening og begynte med jaktlydighet i skogen. Gikk fot på linje. Så ble hundene plassert i en sirkel. Vi gikk fra og bevega oss på rad i en sirkel bak dem. Så gikk én og én ekvipasje fot bak sirkelen med hunder og også sikk-sakk runden rundt.

Veldig bra å begynne på denne måten.

Deretter var temaet markeringer. Vi var så heldige at vi hadde kaster som tok med seg et ”lass” med dummyer og gikk ut i terrenget og kasta for oss.

Ble kjempeimponert over Carmen i dag. Hun hadde kombinasjonen helt superkult, tyst og stadig OG en suveren markør. Hun rett og slett løp som et prosjektil ut i terrenget og lokaliserte dummyen superkjapt.

Også var det veldig artig å se hvordan hun takla et par markeringer som landa på baksiden av den diger gran. Hun løp rett fram, gjennom ”veggen” av de lave grenene. Ikke snakk om å løpe utenom, nei!

Ingen tendens til å finne på noe annet i dag, nei. Fullt fokus på jobben. Kjempefornøyd med prinsessen!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar