torsdag 5. april 2012

02.04 Over bekk og gjennom kratt




Carmen og jeg oppsøkte et nytt og superfint område i dag. Jeg er jo så heldig at jeg bor med fantastiske treningsområder på alle kanter. I dag dro vi av gårde til et område vi aldri har trent i tidligere.

Siden de altså fortsatt ikke har kommet i gang med våronna så mange steder, og dyra enda ikke er på beite, så er det nå mange muligheter…

Vi begynte med å bevege oss nedover et jorde, i retning en bekk, uten helt å vite hvordan det så ut ved bekken. Den viste seg å være såpass bred og dessuten til dels delt i to løp, og MED masse tett buskas. En liten jobb, altså å komme seg over, og vi tok en annen vei tilbake.

Ute på jordet kunne jeg konstatere at dette er et supert treningsområde - med flere artige ”øyer” og terrengskifter, og interessante områder i skogkanten. Trente tilbakesending til steder jeg hadde lagt igjen apporter og med stopp før søk. Og masse fot, selvsagt.

På slutten gikk vi i et kubeite. Her kommer det snart dyr på beite, så det gjelder å utnytte det så lenge. Carmen fikk gå fot og sette seg kjapt når jeg kasta tennisballer inn på beiteområdet. Og så fikk hun hente dem som belønning.

Til slutt ble det en liten sykkeltur.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar