søndag 23. oktober 2011

23.10 Geografisk spredning










Det er moro når Østfold kaller inn til jakttrening, og de kommer både fra både fjern og nær på trening.

Vi var faktisk 9 ekvipasjer i dag, og 3-4 stk kom ”utenfra”. Opplegget var å legge ut noen områder, så gå på linje og veksle på å sende ut og hente markeringer med apportkaster og kasta apporter.

Carmen er som kjent sykemeldt og fikk tidenes passivitetstrening. Bare være med å få på linje og ikke hente noe som helst. Hun var nok ikke helt happy for det arrangementet og hadde noen ytringer om det innimellom. Men, vi jobba med ro og passivitet. Det heftigste for henne var apportkasteren og det var ikke en eneste apport hun ikke fikk med seg. Hver gang håpa hun nok at det var HUN som skulle få hente.

Nå viste det seg at jeg nok en gang gjorde den kardinalfeilen og ikke gå å lufte henne når hun ble urolig - hun måtte nemlig drite. Argh! Kryss i boka på meg!

Uansett - det er altså sånn at det å ligge i sekken sin mens ting foregår takler hun bedre enn å være med på linja. I førstnevnte tilfelle kapitulerer hun jo bare og skjønner at det ikke ”angår” henne. Hun er jo vant til at den sekken betyr passivitet. MEN, å være med å gå på linja gir henne selvsagt forventninger om å få jobbe.

Nå skal det sies til prinsessens unnskyldning at hun ikke har fått lov å løpe på snart 2 uker, så det MÅ jo være fryktelig mye opplada energi i den lille kroppen. Vi skal vel være glade både Carmen og jeg når stingene er ute og poten grodd!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar