søndag 27. mars 2011

27.03 En time lengre lyst




Gårsdagens barmarkstrening gav mersmak. Så vi møttes på samme sted i dag - en del av oss. Og virkelig nøt å kunne trene på ordentlig - omsider!!


Vi starta med å gå en god stund på linje i skogen. Uvant både for to- og firbente, og selvsagt noe helt annet enn å gå på en asfaltplass. Vi kasta både med hundene ved siden, og mens hundene satt på linje for seg selv, altså foran og over hodene på dem. Ingen knalling, flinke firbente, det!


Så stilte vi oss i trekant og kasta for hverandre. Jeg ble imponert over hvor presist Carmen markerte - etter 4 måneders markeringstørke.


På slutten la vi ut en del skjulte og sendte, først direkte, og så etter å ha kasta forstyrrelse. Så var vi i grunn fornøyd. Det var ikke samme deilige solskinnet som i går. Og med 3 varmegrader, overskya og en del vind, var det skikkelig surt og kaldt.


Vel hjemme ble det sykkeltur med Carmen. Og i dag gjennomførte vi mesteparten av den gamle runden vår. Riktignok måtte jeg trille et lite stykke, der det var tykk, blank hålke, men resten av veien var bar. Godt med piggdekk en stund til, tror jeg.


Deilig å få trimma henne effektivt, og hun nyter jo åpenbart å løpe.


En sliten og fornøyd hund lå med bena i været i Biabedden sin hele kvelden. Og den tobente nyter at det nå i kveld faktisk var lyst nesten til 20 på kvelden!



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar